Mural pel clima

DESCRIPCIÓ

El taller de DIVULGACIÓ CIENTÍFICA basat en 42 cartes dissenyades a partir dels informes de l’IPCC (Grup Intergovernamental d’experts sobre el canvi climàtic). El taller pretén SENSIBILITZAR sobre el CANVI CLIMÀTIC de manera lúdica i col·laborativa.

Entendre els desafiaments permet actuar i acceptar el canvi enfront de l’emergència climàtica. És fonamental que cada persona es formi per a entendre les bases científiques del clima per a comprendre la situació, desxifrar la informació, fer-se una opinió, actuar ràpidament i acceptar col·lectivament els canvis necessaris.

 

EL TALLER

Els participants es reuneixen en cercle en equips de 8-10 persones. Descobreixen les cartes que representen als diferents components del canvi climàtic i treballen en equip per a vincular-les entre si i destacar les relacions causa-efecte. Un/a facilitador/a supervisa a un o més equips per a guiar-los durant el taller, dinamitzar i assegurar una bona comunicació.

1 baralla de cartes

Jugadors

Facilitador/a coneixedor en temes de RSC i sostenibilitat.

Materials (taula, paper, retoladors)

 

LES 3 FASES DEL TALLER


1) 1 h Reflexió: descobrir, ordenar les cartes i construir el mural de manera col·laborativa.

2) 1h Creativitat/Debat: apropiar-se del mural i estimular l’esperit d’equip dibuixant.

3) 1h Accions: s’adapta a l’estratègia de sostenibilitat de l’empresa (debat, brainstorming, feedbacks, etc..)

 

PER QUÈ ORGANITZAR UN TALLER EN LA SEVA EMPRESA?

Iniciar el moviment: ble el diagnòstic científic de l’IPCC, aquest talleel mural del clima permet integrar el tema del canvi climàtic en el marc professional. En fer accessir permet una comprensió compartida dels problemes climàtics entre els seus empleats, un requisit previ per al llançament d’iniciatives constructives i transversals de la seva empresa.

Concretar el seu compromís corporatiu: crear un moment de cohesió en equip i respondre a la demanda d’emprats/as cada vegada més conscients del medi ambient a través d’un team building lúdic i assequible.

Contribuir a l’interès general: per cada taller, el 10% del preu va directament a l’associació La Freque du Climat que fomenta l’educació del públic en general sobre el desafiament del canvi climàtic. En triar el Mural del clima, està donant suport a una iniciativa d’utilitat pública que ha arribat a 200.000 persones i uneix a una comunitat de 6.000 voluntaris en 40 països.

 

Màx 120 pax, però el grup se subdividirà en subgrups de 10 a 12 pax per a, cada subgrup fer un mural

Taller 3h presencial o online.

Català/ Castellà /Anglès / Francès.

 

No de empleados

Precio sin IVA

Grandes empresas

A partir de 250

890€

Medianas empresas

Entre 51 y 250

790€

Pequeñas empresas

De 10 a 50

690€

A ELLS/ES ELS HA AGRADAT

«En el futur, el canvi climàtic tindrà un impacte devastador en l’activitats humanes. És un problema complex, poc visible i palpable que el mural del clima posa intel·ligent i últimament en relleu» Nicolas Hulot, President honorari de la FNH.

«La difusió massiva del mural permetrà demostrar la nostra credibilitat enfront dels nostres clients, escoles, territoris i col·laboradors» Carine de Boissezon, Chief Sustainability Officer-EDF.

“És una eina excel·lent per a entendre la seqüència d’elements que condueixen a l’escalfament global i a totes les conseqüències que tenen en la vida de les persones» Christelle Leroyd, Directora RSC- Grupo TF1.

Incentiva el teu equip amb experiències team building sostenibles i solidàries!

Què fem?

Dissenyem i organitzem Team building amb impacte social i ambiental positiu, voluntariat corporatiu, i activitats RSC (Responsabilitat Social Corporativa) In Company a Barcelona i al seu voltant.

Entenem la sostenibilitat com la construcció participativa de una societat equitativa, amb uns mínims bàsics per a tothom, on l’impacte econòmic i social no deteriori l’ambient.

CONDICIONS GENERALS:

– Grup: min 10 pers.
– L’IVA no està inclòs en els preus.
– Idiomes: català, castellà i anglès. Potser podrem gestionar altres idiomes.
– El lloc web en anglès té un recàrrec en llengua estrangera.
– Si ets una empresa de lÈsatt Espanyol pots bonificar-te com a formació part de les despeses dels nostres Team building.
– El 50% del pagament s’ha de fer com a mínim amb un mes d’antelació per a la reserva, l’altre 50% s’ha de fer, com a màxim, un dia abans de l’esdeveniment.
– Rebràs un certificat d’haver fet una experiència o activitat sostenible.
– Rebràs fotos i un breu vídeo com un record.
– Si un dia abans hi ha previsió de pluja, l’acte es farà amb paraigua o es programarà un altre dia.

– S’accepta canvi d’un 10% menys de persones per a l’activitat, avisant a Greenevents amb 5 dies hàbils abans de l’activitat.

El client tindrà dret a cancel·lar el servei  després de la notificació per escrit a Greenevents. En aquest cas, el client estarà obligat a pagar : 30% de la factura si la cancel·lació es produeix 15 dies abans de l’activitat o 50% de la factura si la cancel·lació es produeix entre 15 dies abans de l’esdeveniment i 6 dies abans de l’esdeveniment., 100% de la factura si la cancel·lació es produeix entre 6 dies de l’esdeveniment i el dia de l’esdeveniment.

Si ets una empreses de l’Estat Espanyol, pots bonificar-te els nostres Team building com a formació.